Ons verhaal

BOLD_ondernemers

De koppies achter BOLD

Het startte allemaal bij twee goede vrienden met een voorliefde voor likeur en passie voor ondernemen.  Samen hadden zij het brutale idee om een nieuwe drank op de markt te brengen. 

Betekenis van BOLD

Vanuit het idee om brutaal en innovatief te zijn is de naam BOLD in het leven geroepen. BOLD zijn betekent brutaal, moedig en gedurfd. 

BOLD_betekenis
BOLD_fles_industrieel

Moderne smaken

Met de klassieke smaak van een bruine rum met 30% alcohol als basis en de hippe smaken van gember, sinaasappel, pittige peper en tonkabonen heeft BOLD en unieke en herkenbare smaak gecreëerd. 

Duurzaam productieproces

BOLD wordt met oog voor detail en duurzaamheid gedistilleerd in Zaandam. Wij maken gebruik van natuurlijke ingrediënten en materialen.  Daarnaast hechten wij veel waarde aan een eerlijk productieproces waarbij partners met veel zorgvuldigheid worden uitgekozen. 

BOLD_Ketel_tkp
BOLD_winkel

Selectieve distributie

Wij stimuleren verkoop in lokale slijters en horecagelegenheden. BOLD zet zich in voor een eerlijke samenwerking waar onze partners en wij blij van worden. 

Be Bold, drink BOLD

Onze BOLD rumlikeur is op verschillende manieren te drinken. Drink jij een lekkere likeur het liefst met je vrienden of als afterdinner? BOLD is op veel verschillende manieren te drinken zoals: puur, on the rocks, als mix, cocktail of bij de koffie. Benieuwd naar onze brutale recepten? Kijk dan op onze recepten pagina. 

Bold_ps_insta_4:6