BOLD tiramisu

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De klassieke italiaanse tiramisu is misschien wel het lekkerste nagerecht ter wereld, daarom hebben wij besloten onze eigen twist te geven aan dit verrukkelijke dessert.

De benodigdheden voor 4-6 kopjes BOLD tiramisu zijn:

  • 120 ml espresso
  • 120 ml BOLD
  • 12 – 18 lange vingers, gehalveerd
  • 310 gram mascarpone
  • 355 ml slagroom
  • 24 gram poedersuiker, gezeefd
  • Cacaopoeder

Als allereerst beginnen we met het maken van het mascarpone mengsel. Dit doe je door de mascarpone, de slagroom en de poedersuiker op te kloppen tot een luchtig mengsel. Meng vervolgens in een aparte kom de espresso en BOLD door elkaar. Halveer de lange vingers en dompel de lange vingers aan beide kanten onder in het BOLD en espresso mengsel. Leg vervolgens de halve lange vinger onder in het glas en bedek deze een klein beetje met het mascarpone mengsel. bedek vervolgens de mascarpone laag met 4 stukjes lange vinger en bedek deze weer met het mascarpone mengsel. Bestuif de glaasjes tiramisu vervolgens met cacaopoeder, zet de tiramisu een nachtje in de koelkast en de BOLD tiramisu is klaar.

Tast toe!